Close

Total fascia taping

Basic en Advanced

Total Fascia Taping onderscheidt zich door middel van duidelijke testen en her-testen die ervoor zorgen dat resultaat altijd gegarandeerd is. Uniek aan Total Fascia Taping is dat het rekening houdt met nieuwe inzichten van de fascia, segmentale relatie vanuit de wervelkolom en centrale en perifere triggerpoints.

dynamic rugvitaal

Deze tweedaagse cursus is bestemd voor fysiotherapeuten en personal trainers, die het groepsprogramma Rugvitaal willen starten. Rugvitaal is een complete cursus inclusief les- en foldermateriaal. Rugvitaal is een cursus gericht op cliënten met langer bestaande a-specifieke klachten aan de lage rug, en voor cliënten die klachten hebben ontstaan door een verminderde stabiliteit.

dynamic running

Deze tweedaagse cursus is bestemd voor fysiotherapeuten en personal trainers, die het groepsprogramma Dynamic Running willen starten. Het is een complete cursus inclusief les- en foldermateriaal. Hardlopen is op dit moment een van de populairste sporten. Veel mensen starten met verkeerd materiaal, lopen te hard, te ver of met een verkeerde techniek. Dynamic Running geeft u nieuw inzicht in hardlooptechnieken en gerichte begeleiding bij blessures.

dynamic zwanger & vitaal

Deze tweedaagse cursus is bestemd voor fysiotherapeuten en personal trainers, die het groepsprogramma Zwanger & Vitaal willen starten. Zwanger Vitaal is een complete cursus inclusief les- en foldermateriaal. ‘Zwanger & Vitaal’ is voor vrouwen, die op een verantwoorde wijze fit willen zijn tijdens hun zwangerschap. Het geeft een goede voorbereiding op de bevalling en de eerste tijd na de geboorte.

social_facebook social_twitter